top of page

Αναζητώντας την περιπέτεια!

Ελληνογερμανική ανταλλαγή νέων


Αναζητώντας την περιπέτεια!


Σύντομη περιγραφή:


  • Ημερομηνίες: 10 Οκτωβρίου έως 17 Οκτωβρίου 2020 (Wilde Rose / Κέρκυρα) 17 Οκτωβρίου έως 18 Οκτωβρίου 2020 ( Κέρκυρα προς στη Γερμανία) 19 Οκτωβρίου έως 25 Οκτωβρίου 2020 (Αννόβερο και Goslar)

  • Τόπος διεξαγωγής : Αννόβερο και Goslar (Γερμανία) Κέρκυρα (Ελλάδα)

  • Διοργανωτής: Σύλλογος ξενώνων νέων της Γερμανίας (DJH) / Σύλλογος ξενώνων νέων Ελλάδας / Σωματείο Νέων Άγριο Ρόδο

  • Έξοδα συμμετοχής : Συνολική τιμή -160,00€ ( συμπεριλαμβάνεται διαμονή, διατροφή σε Ελλάδα και Γερμανία, καθώς και η μετακίνηση μας από την Κέρκυρα προς την Γερμανία και πάλι πίσω στην Ελλάδα)

  • Ηλικίες συμμετοχής: 16-21 ετών

  • Προθεσμία Δήλωση ενδιαφέροντος : 31/7/2020

  • Κοινή γλώσσα εργασίας είναι τα αγγλικά


Περιγραφή:


Μια νέα συνεργασία του Γερμανικού συλλόγου ξενώνων νέων της Γερμανίας και της Ελλάδας και του Σωματείου νέων Άγριο Ρόδο στην Κέρκυρα ξεκινά το 2020 με κεντρικό σύνθημα "Adventure Sustainability". Μαζί θα ανακαλύψουμε και θα αναπτύξουμε ιδέες για μια περιπετειώδη και βιώσιμη ζωή.

Αν είσαι μεταξύ 16 έως 21 ετών μπορείς να συμμετάσχεις στο πρόγραμμα και μαζί με άλλους νέους να ζήσεις υπέροχες στιγμές σε θάλασσα και βουνό με διάφορες δραστηριότητες και θαλάσσια σπορ, πεζοπορίες ή ακόμα και με ένα παιχνίδι βόλεϊ. Μπορείς ακόμα να δοκιμάσεις τις ικανότητες σου σε διάφορες τέχνες αλλά και να ανακαλύψεις την δημιουργικότητα σου. Είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο κλίμα !

Μετά την διαμονή μας στην Κέρκυρα θα ταξιδέψουμε ομαδικά προς το Αννόβερο και το μαγευτικό Goslar στην Κεντρική Γερμανία. Για να γνωρίσουμε μια άλλη μορφή του ταξιδιού αλλά και για να προστατέψουμε το περιβάλλον μας, θα ακολουθήσουμε μια διαφορετική διαδρομή με καράβι, τρένο και λεωφορείο. Μην ξεχνάμε ότι το ταξίδι παραμένει πάντα ο προορισμός.


Δήλωση συμμετοχής τώρα στο

Mail: agriorodo@yahoo.com

Instagram: #agriorodo

Τηλ: 6976903177




Η ασφάλεια και η υγεία όλων των συμμετεχόντων μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Βρισκόμαστε σε στενή συνεργασία με τους συνεργάτες μας και τις αρμόδιες αρχές, και ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις εξελίξεις που σχετίζονται με τον νέο κορονοϊό (SARS-CoV-2). Για λόγους ασφαλείας, και αν το κρίνουμε αναγκαίο μπορεί ακόμα και τελευταία στιγμή να ακυρωθεί η ανταλλαγή. Σε αυτή την περίπτωση επιστρέφετε το ποσό της συμμετοχής.


168 views0 comments
bottom of page